682
0
https://www.bronderslevforsyning.dk/mit-log-in
Quick links

Få styr på boligforbedringerne

31-12-2018

Med en helt ny teknologi kan vi sikre millionbesparelser hos vores kunder. Det kan du læse mere om i Magasinet Boligforbedring


Brønderslev Forsyning vil gerne være med til at oplyse boligejerne om deres nyeste tiltag. Derfor har de valgt at bidrage med indhold i Magasinet Boligforbedring, der omdeles direkte til boligejerne i kommunen. Magasinet udarbejdes af nord advertising og giver boligejere tips og tricks til, hvordan de kan forbedre deres hus på mange forskellige parametre. 

I magasinet kan du blandt andet læse om, hvordan Brønderslev Forsyning med en helt ny teknologi sikrer millionbesparelser hos kunderne.

Magasinet Boligforbedring findes desuden også som hjemmeside. Her kan du også læse artiklerne fra Brønderslev Forsyning, lige som du kan blive sat i forbindelse med en lokal fagmand, der kan hjælpe dig med dit næste projekt.