682
0
https://www.bronderslevforsyning.dk/mit-log-in
Quick links

Når du har downloadet din nye app "Izar@home" fra din app-butik, skal du logge ind første gang.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er de laveste understøttede versioner til at finde app’en:

  • Android 8.0.0
  • iOS 10.2

Her skal du bruge oplysninger fra din årsopgørelse eller seneste faktura/á conto om brugernavn og adgangskode. Du skal skrive således i felterne i app’en:

Eksempel:

Brugernavn / Bruger-ID:    123456@bron

Adgangskode:                     567891

 

Når du er logget på app’en, vil du blive spurgt, om du vil afgive nogle få basisoplysninger om din husstand. Disse oplysninger behandles fuldstændigt anonymt, og de kan slettes igen. Oplysningerne bruges til at lave grupper af kunder, som er nogenlunde ens (f.eks. husstande med to voksne og et barn som bor i en villa fra 1980’erne). På denne måde kan du sammenligne dit forbrugsmønster af vand og varme med en gruppe husstande, der i store træk minder om din egen husstand.

Udfylder du ikke disse oplysninger, fungerer app’en alligevel. Men i dette tilfælde vil dit forbrug blive sammenlignet med hele forbrugerskaren, som omfatter alt fra enlige beboere til store virksomheder og skoler mv.

Du vil også få mulighed for at sætte nogle alarmgrænser op i app’en for dit vand- eller varmeforbrug. Således vil du få en notifikation i app’en, såfremt eksempelvis dit vandforbrug per døgn overskrider den grænse, du har valgt.

Se også video

Problemer med log in

Skulle du mod vore forventninger opleve problemer med log in, beder vi dig sende en mail. Oplys os venligst om dit problem, samt dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig.

Vi har desværre oplevet, at der fra tid til anden er uregelmæssigheder i forbindelse med visning af data i app’en.

Vi arbejder sammen med leverandøren om, at få løst problemet.